joi, 17 noiembrie 2011

Invitatie la Nunta Mielului

Nu-i asa ca va doriti o nunta de vis? Atatea cumparaturi si zile pierdute sau atatea lucruri de facut. Atatea planuri pentru o zi si o noapte de nunta... iar unii tin nunta pana la ora 12 si fara bautura. Cineva mi-a zis ca ii place de pocaiti ca ei nu beau alcool si nu fac nebunii la nunti cum fac cei care sunt dependenti de bautura.
 Dar Domnul Isus cand era invitat si mergea la nunti totusi bea vin, iar fariseii ziceau: 'iata un bautor si mancacios carea sta cu pacatosii' ei singuri crezandu-se fara pacat sau corecti. Dar Isus era sfant in inima si nu a comis nici un pacat fiindca El putea sa tina Legea fiindca era si este Fiul lui Dumnezeu care nu a comis nici un pacat. Dar atunci de ce a trebuit sa fie botezat daca nu avea pacate? Fiindca nu a avut altceva mai bun de facut? El a facut asta pentru noi ca sa implineasca toata dreptatea. Chiar si Ioan Botezatorul i s-a impotrivit, dar Isus i-a poruncit sa il boteze. Dumnezeu cu ingerii Sai ii urmareau in acel moment si a fost foarte multumit de. El acum ne invita la Nunta Mielului pe care a pregatit-o pentru noi, adica sfintii care s-au nascut din nou sau cei care se vor renaste in viitor. El ne invita pe toti dar nu toti au chef sa vina fiindca nu il cred.
Sper ca voi veti crede mesajul Sau si ca veti veni, caci este gratis. Mancati si beti pe saturate si va bucurati de liniste si pace impreuna cu ceilalti frati si surori care vor participa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu